HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


PARTICULIERlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 


Hypotheken

Als er één voorziening is die precies op uw situatie afgestemd moet zijn, dan is het uw hypotheek. Met een hypotheek gaat u namelijk een langdurige financiële verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een hypotheek afsluit die goed past bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Zowel nu als in de toekomst.

Adviesgesprek
Het zoeken naar een huis en de gepaste financiering begint altijd met de vraag hoeveel iemand kan en wil financieren. Verder zijn vragen als hoe u de lening wilt aflossen en hoe flexibel uw hypotheek moet zijn van groot belang. Tijdens een adviesgesprek maken wij aan de hand van zulke vragen een grondige analyse van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Vervolgens selecteren onze specialisten een hypotheek die helemaal bij u past.

Professionele begeleiding
Als u een woning koopt, staat u er bij NZB niet alleen voor. Tijdens het gehele kooptraject bieden wij u professionele begeleiding. Wij selecteren in nauw overleg met u de juiste hypotheek. Wij verzorgen de akten en natuurlijk stellen wij een bijbehorend verzekerings- pakket voor uw woning samen. Wilt u de zekerheid van een passende hypotheek? Neem dan contact met ons op.

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon